El projecte BG Educació neix de la inquietud de dos professionals de l’educació que contemplen en el seu dia a dia com en els darrers anys la societat està deixant enrere certs valors que, per altra part, nosaltres  considerem imprescindibles. La nostra aposta doncs, és treballar per tal de recuperar aquests valors fent que siguin una prioritat tant en la criança dels nostres fills i filles com en el sistema educatiu.

Amb aquest objectiu intentem generar xerrades-taller per treballar amb els tres agents principals implicats en l’educació com són els propis alumnes, les famílies i els professionals que hi treballen. 

juegos-solidarios

Anem a canviar el món! T'hi apuntes?

El treball amb els alumnes consisteix principalment en treballar la convivència a través de valors com el companyerisme, la solidaritat, l’empatia, l’autoestima o el respecte a les diferències. Pel que fa al treball amb les famílies el nostre principal objectiu és conscienciar mares i pares de la importància d’aspectes com:  la presència i la implicació en la criança, la comunicació amb els fills o la gestió de emocional entre altres. Finalment intentem que l’escola del segle XXI no quedi al marge dels canvis que observem dia a dia en la nostra societat. Per tant volem motivar i proporcionar eines als professionals de l’educació mestres, professors i educadors per tal que puguin donar resposta a les necessitats dels alumnes d’avui en dia.