Prevenció del Bullying (Xerrada per mares i pares)

A

La “Xerrada-taller sobre prevenció de bullying per a pares i mares” es basa en el treball de la prevenció de l’assetjament escolar a través del coneixement i la pràctica vivencial per part dels pares i mares de tres conceptes clau com són l’empatia, l’autoestima i l’assertivitat. Això ens permet, com a pares, conèixer, posar en pràctica i transmetre les eines necesàries per fer front a una etapa crucial del seu desenvolupament personal i social i prevenir possibles situacions d’assetjament escolar des de casa.

Comunicació de qualitat pares fills/es

B

La Xerrada-taller “Comunicació de qualitat pares-fills/es” es fonamenta en la idea que la comunicació és, juntament amb l’amor, la base sobre la qual descansa la relació amb els nostres fills/es. Conseqüentment, aquesta relació amb els nostres fills esdevindrà un aspecte crucial en el seu correcte desenvolupament personal que li permetrà adaptar-se al seu entorn d’una manera més adaptativa. Partint d’aqui donçs, aquesta xerrada-taller intenta tant reflexionar i conscienciar sobre la importància de la comunicació com aportar eines pràctiques per millorar-la des d’un enfocament humanista.

  Ensenyem als nostres fills/es a gestionar emocions

  C

  La Xerrada-taller “Ensenyem els nostres fills i filles a gestionar les seves emocions” es basa principalment en dos aspectes: El primer és l’autoconeixement com a mare/pare de la gestió que fem nosaltres mateixos de les nostres pròpies emocions. El segon és conèixer com podem ajudar als nostres fills i filles a gestionar de manera adaptativa les seves. Tot això a través de proporcionar als pares/mares tant el coneixement dels conceptes claus relacionats amb la gestió emocional com d’estratègies i eines concretes.

  Ensenyem als nostres fills/es a gestionar conflictes

  D

  La Xerrada-taller “Ensenyem els nostres fills i filles a gestionar els conflictes” es basa principalment en dos aspectes: El primer és l’autoconeixement com a mare/pare de la gestió que fem nosaltres mateixos dels nostres conflictes. El segon és conèixer com podem ajudar als nostres fills i filles a gestionar de manera assertiva els seus. Tot això a través de proporcionar als pares/mares tant el coneixement dels conceptes claus relacionats amb la gestió de conflictes com d’estratègies i eines concretes.

  Igualtat de gènere (Xerrada per mares i pares)

  E

  Des de BG Educació pensem que la igualtat entre persones, i per tant la igualtat entre gèneres, no és només un dret fonamental per cada persona sinó també la base necessària per aconseguir un món pacífic, just i sostenible. Donat que la nostra intenció és crear un món millor, hem creat aquesta xerrada-taller sobre igualtat de gènere. L’objectiu principal no pot ser un altre que la presa de consciència tant personal com col.lectiva sobre la manera en que la societat fomenta la desigualtat i com nosaltres podem generar canvis positius en l’educació dels nostres fills i filles.