El projecte BG Educació parteix de la preocupació i les inquietuds  de dos professionals amb més de 15 anys d’experiència en psicologia i educació tant pels problemes i les mancances detectades en el sistema educatiu actual com per la necessitat de formació per pares i mares.  Aquests dos aspectes ens motiva a crear formacions que des de l’experiència, el coneixement i la vocació aportin eines a escoles, mares i pares i als propis nens perquè aquests puguin gaudir d’un bon desenvolupament personal, emocional, familiar i social.

En aquesta línia considerem essencial que els nostres formadors i col.laboradors compleixin dos requisits imprescindibles. Per un costat l’expertesa en els seus respectius àmbits i per l’altre, i per nosaltres més important, que comparteixin la vocació per ajudar a fer que els nostres fills i filles siguin feliços i millor persones.

Equip directiu

Josep Brao

Codirector

Psicòleg infantojuvenil

Marc Giner

Codirector

Psicopedagog

LOGO-BG-EDUCACIO (3)

Colaboradors/es

Josep Brao

Codirector i formador

Sóc psicòleg amb més de vint anys d’experiència en acompanyament a infants i  families. Soc pare d’una nena; la meva principal mestra, juntament amb els nens i nenes que acompanyo.

Cèlia Torns

Formadora

Sóc psicòloga. Em dedico a acompanyar a infants, adolescents i famílies en els seus processos vitals. Incorporo la perspectiva feminista i LGTBIQ+. Sóc filla, germana petita, amiga i companya; en constant aprenentatge.

Guillem Rocafull

Formador

Em considero un Educador amb una formació sòlida i una forta vocació docent basada en la orientació i el compromís amb les persones. La meva experiència com a pare ha enriquit profundament la meva tasca educativa.

Sonia Gil

Formadora

Tant la meva formació com la meva experiència en psicologia se centren en l’acompanyament a infants, adolescents i famílies en les diferents etapes vitals i relacionals

Raquel García

Formadora

Soc Logopeda amb més de 15 d’experiència amb adults i nens amb dificultats de llenguatge dels quals no paro de aprendre.

Erez Spiewack

Formador

Amb 20 anys en l’àmbit psicològic i educatiu acompanyo famílies, infants i adolescents en la pràctica de la seva vida real. Conscient que les paraules són limitades i es buiden ràpidament, busco passar a l’acció i crear un entorn immediat.